Vodne bombe

vodne-bombe_1024
Moram ti zaupati najboljšo idejo, res najboljšo idejo: vodne bombe! Ah, si zastrigel z ušesi? Najboljše so zato, ker se z njimi lahko igraš dneve in dneve in se ne uničijo. Vse, kar potrebuješ, je zavoj ali dva (lahko tudi več) gobic za čiščenje, elastiko in škarje. Za strelivo pa bo zadoščal čeber vode.

1. Korak

V trgovini kupi zavojček kuhinjskih gobic. Vsako od njih prereži na več delov. Najlažje to storiš tako, da jo prerežeš na pol in nato še vsako polovico na pol

2. Korak

Skupaj daš po šest koščkov gobice in jih spneš z elastiko. Okoli šestih pravokotnikov jo zavij trikrat. Če jo zaviješ samo dvakrat, ti bodo namreč bombe med bojem razpadle.

3. Korak

Bombe še oblikuješ tako, da gobice razporediš v vse smeri, tako da je bomba videti kot snežinka. Potrebuješ samo še velik čeber vode in kopico prijateljčkov in boj se lahko začne.

Pripravljeni?

prenesi igro

!

Opozorilo: Prijazno bi te rad opomnil, da bodi pri ustvarjanju, kuhanju ali igranju previden, zato, da ti ne bi kaj spodletelo. Najbolje pa je, da je nekdo od staršev ali skrbnikov zraven.