Spretnostni poligon

stopinje_zdravko_1024
Zdravko Lidl je našel zanimivo igro, ki se jo lahko igramo doma in se ob tem zelo zabavamo. Veliko smeha zagotovljenega!

Zdravko Lidl ima rad zabavne igre. Tokrat je pripravili idejo za zabavno druženje. Pomerite se v spretnostnem poligonu. Veliko smeha zagotovljenega!

 

Potrebuješ:

  • liste z natisnjenimi odtisi rok in nog (pazi, da imaš in desne in leve)
  • lepilni trak

1. korak

Natisni veliko rok in nog, da boš lahko ustvaril dolgo zaporedje. Potrebuješ še lepilni trak in daljši hodnik, dnevno sobo ali igralnico. Liste razporedi smiselno v kombinacije dveh rok in ene noge ali dveh nog in ene roke. Najtežje so razvrstitve, ko nogi ali roki postaviš na zunanji rob, vmes pa daš drugo okončino.

2. korak

In kaj še potrebuješ za uspešno igro? S prijatelji bo igra veliko bolj zanimiva, smejali se boste ob zviranjih in tekmovali, kdo bo hitrejši. Imaš štoparico? Z njo lahko izmerite čas od začetka do konca proge in primerjate, koliko časa potrebujete za najbolj zapletene razvrstitve.

3. korak

Igra se lahko začne! Morda se posnamete s telefonom in na posnetkih ugotavljate, kdo najbolj elegantno opravi s postavitvijo?

Oglej si video na tej povezavi.

 

Pripravljeni?

prenesi igro

!

Opozorilo: Prijazno bi te rad opomnil, da bodi pri ustvarjanju, kuhanju ali igranju previden, zato, da ti ne bi kaj spodletelo. Najbolje pa je, da je nekdo od staršev ali skrbnikov zraven.