Spominek z morskih počitnic

Spominek z morskih počitnic
Z vsakih počitnic domov prinesem majhne spominke, včasih so to kamenčki, drugič školjke, tretjič različne zanimive veje. Rad jih shranim na vidno mesto, kjer me še nekaj časa spominjajo na čudovite počitniške trenutke.

1. Korak

Pripravi trši karton, šestilo, čopiče, olfa nož, lepilno pištolo, barve in školjke, ki si jih nabral na morskem obrežju. Najprej pripravi okroglo ploskev, na katero boš v vzorec nalepil spominke z morja.

2. Korak

Za pomoč pri uporabi lepilne pištole prosi odraslo osebo, da se ne opečeš. Iz kartona izreži krog in ga pobarvaj. Nato z lepilno pištolo nanj prilepi školjke in druge spominke v poljuben vzorec.

3. Korak

Posamezne školjke in ježke lahko zlepiš med sabo in jih nato nalepiš na podlago. Lažje bo, če boš cel vzorec najprej oblikoval in šele nato prilepil. Če boš okras obesil na steno, na zadnjo stran podlage pritrdi nekaj vrvic različnih dolžin in nanje prilepi fotografije s počitnic.

Nadaljuj sam

prenesi navodila

!

Opozorilo: Prijazno bi te rad opomnil, da bodi pri ustvarjanju, kuhanju ali igranju previden, zato, da ti ne bi kaj spodletelo. Najbolje pa je, da je nekdo od staršev ali skrbnikov zraven.