ZDRAVKO LIDL SE PREDSTAVI

zdravko
Živijo!
Ime mi je Zdravko Lidl in tukaj sem, da otrokom in vam, staršem, na zabaven način prikažem pomembnost zdravja, dobrega počutja in kakovostnega preživljanja prostega časa. Rad bi, da skupaj ustvarjamo lepši svet. Naše najmlajše bomo na zabaven način naučili, kako pomembno je zdravo prehranjevanje in gibanje v naravi, jih spodbujali k spoznavanju in spoštovanju sveta okoli sebe ter jih usmerjali v zabavne zunanje aktivnosti.Tako kot vi si tudi sam želim, da bi bili naši otroci varni na in ob cesti, zato si prizadevam, da bi poznali osnove varnosti v prometu.
“Rad bi, da skupaj ustvarjamo lepši svet. Naše najmlajše bomo na zabaven način naučili, kako pomembno je uravnoteženo prehranjevanje in gibanje.”

Skupaj z Lidlovo ekipo si prizadevam k ustvarjanju boljšega sveta, ki temelji na medsebojnem spoštovanju, skrbi za naravo in ne nazadnje na nasmejanih otroških obrazih.

Zdravkova sporočila in vrednote

Zdrava prehrana

Vesela deklica z lubenico

Dobro počutje in energija, ki jih potrebujejo naši najmlajši, izvirajo iz pravilnega in uravnoteženega prehranjevanja. Z Zdravkom Lidlom spoznavamo okusne recepte in izvirne načine, kako otroke navdušiti nad uravnoteženo prehrano. S tem namenom smo pripravili tudi projekt Zdravko Lidl priporoča: https://www.lidl.si/zdravko-lidl-priporoca

Šport, gibanje, rekreacija

De?ek na kolesu

V poskočnem ritmu našega življenja se pomen gibanja in rekreacije velikokrat izgubi. Naši otroci vse preveč časa preživijo za računalniki in tablicami, namesto da bi tekali za žogo in se lovili po igriščih. Zdravko Lidl prinaša nasvete in igre, s katerimi se bomo vsi nadihali svežega zraka in se od srca nasmejali.

Prosti čas in druženje

Otroka barvata

Skupno preživljanje prostega časa, učenje in spoznavanje našega sveta so tisto, kar ustvarja spomine. Zdravko Lidl si prizadeva, da bi na otrokom zabaven in staršem ljub način združil poučno z zabavnim ter ponudil čim več idej za neprecenljivo druženje.

Ekologija, narava, živali

Otrok sadi rožico

Zdravko verjame, da bo naš svet boljši le tako dolgo, dokler bomo zanj pravilno skrbeli. Skupaj se bomo naučili, kakšen je pomen ekologije v našem življenju ter spoznavali naravo, rastline in živali. Zdravko, starši in otroci bomo tako skupaj polagali pot k zeleni prihodnosti.

Dogodki

Oglej si galerijo dogodkov in preveri, ali bo Zdravko Lidl kmalu tudi v tvoji bližini.
Oglej si koledar dogodkov