Pajek na obisku

pajkova-mreza_1024
Obiskal me je prijatelj Žan. Zunaj je deževalo. Ker nimam rad dolgčasa, sem tuhtal, kaj bi počela. Medtem pa je prijatelj zagledal ogromnega pajka nad mojo posteljo. Opazovala sva ga, kako si gradi mrežo. In glej ga zlomka, takoj sem dobil idejo, kaj bova počela. Pajka nad posteljo sva pustila pri miru, midva pa sva si naredila svojo pajkovo mrežo in se igrala roparje v muzeju. Poglej.

1. Korak

Tvoja mami rada kvačka? Prosi jo, naj ti odstopi malo volne. Ima vrt? Potem si sposodi malo rafije. Karkoli ti dajo starši, je super, samo da je vrv. Nato poišči pri očku močnejši lepilni trak.

2. Korak

S prijatelji pojdi na hodnik. Zato, da ne boste koga motili. Vklopi domišljijo. Prilepi vrv na vrata, radiator, tla, … Ampak le pazi, da ne lepiš na steno. Saj veš, mamica bo huda.

3. Korak

Zdaj potrebujete še varnostnike. Prinesi svoje plišaste igrače iz sobe in jih postavi na različna mesta. Če se kdo dotakne plišastih varnostnikov, mora narediti 10 počepov, nato gre spet na začetek.

Si pripravljen?

prenesi igro

!

Opozorilo: Prijazno bi te rad opomnil, da bodi pri ustvarjanju, kuhanju ali igranju previden, zato, da ti ne bi kaj spodletelo. Najbolje pa je, da je nekdo od staršev ali skrbnikov zraven.