Obesek iz folije

Obesek iz folije
Se tudi tebi pogosto zgodi, da ne najdeš in ne najdeš ključev? No, jaz sem bil najbolj zmeden iskalec ključev, kar si jih lahko zamisliš - do zdaj. Izdelal sem si tako ličen obesek za ključe, da si ga kar ne morem nagledati. Vedno ga odložim na isto mesto, na omarico na garderobi in mojih problemov z iskanjem ključa je sedaj konec. Pa naj še tebi razkrijem, kako se izdela ta prikupen obesek za ključe.

1. Korak

Poišči kakšno odrabljeno plastično škatlo. Izberi si svoj najljubši motiv (hiša, konj, pes, žoga, riba, avto, roža, srce, metulj ipd.) in ga nariši na papir ali natisni.

2. Korak

Motiv preriši na folijo, ga pobarvaj in izreži. V obesek naredi še luknjico. Obesek postavi na alufolijo in daj v pečico, folija se bo skrčila in odebelila.

3. Korak

Obesek le še povezni na ključe in že imaš svoj unikatni obesek, ki si ga naredil sam! In to še celo iz odpadne plastike, ki bi drugače pristala v smeteh. Kako lepo!

Nadaljuj sam

prenesi navodila

!

Opozorilo: Prijazno bi te rad opomnil, da bodi pri ustvarjanju, kuhanju ali igranju previden, zato, da ti ne bi kaj spodletelo. Najbolje pa je, da je nekdo od staršev ali skrbnikov zraven.