Mini golf

mini_golf_1024
Lepši dnevi nas vabijo ven in jaz zelo rad igram zanimive igre. Tokrat ti bom predstavil mini golf. Jaz naredim luknje za mini golf tako, da iz škatel izdelam skulpture ali hiške, ki imajo po luknjo ali dve, in vanje ciljam žogo. Včasih udarjam s palicami za golf, če pa jih nimam, pa uporabim dežnik.

1. Korak

Za izdelavo različnih lukenj potrebuješ odvečne kartonaste škatle ali škatle za čevlje, tulce toaletnega papirja ali papirnatih brisač, škarje ali olfa nož, pisalo ter barve – v spreju ali šolske vodene barve.

2. Korak

V škatle sem izrezal različne luknje, kakšna škatla ima kvadratne in pravokotne odprtine, druge polkrožne, tretja pa ima do luknje speljano pot, narejeno iz prerezanih tulcev.  Pri izrezovanju lukenj prosi za pomoč odraslo osebo.

3. Korak

Škatle razporedi po vrtu, travniku ali dvorišču. Za žogico lahko uporabiš žogico za namizni tenis ali golf, za palice pa plastične ali prave palice za golf ali pa dežnike

Pripravljeni?

prenesi igro

!

Opozorilo: Prijazno bi te rad opomnil, da bodi pri ustvarjanju, kuhanju ali igranju previden, zato, da ti ne bi kaj spodletelo. Najbolje pa je, da je nekdo od staršev ali skrbnikov zraven.