Kamenček v labirintu

Kamen?ek v labirintu
V tej igri ima glavno vlogo kamenček, ki mora najti pot iz labirinta. Pri izdelavi uporabi vso svojo domišljijo in sestavi kar najbolj zapleten labirint. čim več bo slepih ulic in vijug, tem bolj bo zabavno!

1. Korak

Za izdelavo igrače potrebuješ škatlo od kosmičev ali kartonsko embalažo podobne velikosti, slamice v svojih najljubših barvah, škarje, majhno žogico – kamenček in lepilo (jaz sem uporabil pištolo za vroče lepljenje, ti pa lahko vzameš tudi močnejše tekoče lepilo).

2. Korak

S škarjami začni rezati na ožji strani škatle in kartonsko embalažo prereži na polovico. Robove škatle moraš zalepiti, da dobiš igralno polje.

3. Korak

Slamice nareži na različne dolžine in začni sestavljati labirint. Morda ti bo lažje, če si skico labirinta najprej narišeš na papir ali kar na karton. Slamice nato prilepi na igralno polje. Ko se lepilo posuši, se lahko začneš igrati.

Pripravljeni?

prenesi igro

!

Opozorilo: Prijazno bi te rad opomnil, da bodi pri ustvarjanju, kuhanju ali igranju previden, zato, da ti ne bi kaj spodletelo. Najbolje pa je, da je nekdo od staršev ali skrbnikov zraven.